Kiskegyed Konyhája – Igazi társ a főzésben!
Az olvasók legkedveltebb gasztronómiai magazinja, hiszen mindig az adott évszaknak és szezonnak megfelelő receptekkel jelentkezik. A lap szerkesztői kipróbálják az újdonságokat, és praktikus tanácsokat is adnak olvasóinak! 80-100 receptet mutatunk be lapszámonként, menüajánlatot, minden étkezési helyzetre, legyen szó a családról, vendégvárásról vagy romantikus vacsoráról. Megismerheti a legújabb technikai eszközöket, dekorációs ötleteket meríthet, illetve gyűjtheti a recepteket a receptgyűjtő segítségével. Szezonális tippeket adunk az étkezés, a szépítés, a diéták területén belül, betekintést nyújt a lap a nemzetközi konyhák világába. Receptek az előételektől a desszertekig, kuktáknak és mesterszakácsoknak egyaránt!
Böjtmás havában járunk: Camembert almával és gombával sütve, Krumplis-zöldséges pite… Márciusi menü: Pikáns csicseriborsó-krémleves, Baconös tejföllel sült karaj kelkáposztás burgonyapürével, Csokis-kávés szelet… Nagypéntekig főszereplő a hal: Tejszínes halkrémleves halforgáccsal, Halfilé palacsintában paradicsomos salátával… Laktató magyarosak: Pásztorgnocchi gazdagon, Marhagulyás galuskával… Takarítsuk a konyhát a kamrából! Babra megy, nem játék: Gombás babburger, Vörös babos-zelleres pulykasaláta… A legjobb sonkás falatok sok salátával: Olajbogyós lilakáposzta-saláta füstölt sonkával, Sonkacarpaccio salátával, balzsamkrémmel… A medvehagyma nem fokhagyma!: Medvehagymás rakott csirkemell, Medvehagymával göngyölt pulykamell bulgurral… Töltött tészták élvezete: Házi húsos ravioli paradicsomos káposztával, Házi marhahúsleves sonkás tortellinival… Zabpehely nem csak édesen: Zabfasírt puliszkagombóccal és szilvaszósszal, Ínyenc zabpehely-palacsinta… Hónapos, jégcsap, fekete – ez mind retek!: Sonkás sült töltött tojások feketeretek-salátával, Csőben sült hal jégcsapretekkel… Joghurttal könnyebb: Ananászos raffaello szelet, Meggyes csigatekercs… Fehérjeforrások a tányéron: Gombafasírt, Bundás tojás…