Kiskegyed Konyhája – Igazi társ a főzésben!
Az olvasók legkedveltebb gasztronómiai magazinja, hiszen mindig az adott évszaknak és szezonnak megfelelő receptekkel jelentkezik. A lap szerkesztői kipróbálják az újdonságokat, és praktikus tanácsokat is adnak olvasóinak! 80-100 receptet mutatunk be lapszámonként, menüajánlatot, minden étkezési helyzetre, legyen szó a családról, vendégvárásról vagy romantikus vacsoráról. Megismerheti a legújabb technikai eszközöket, dekorációs ötleteket meríthet, illetve gyűjtheti a recepteket a receptgyűjtő segítségével. Szezonális tippeket adunk az étkezés, a szépítés, a diéták területén belül, betekintést nyújt a lap a nemzetközi konyhák világába. Receptek az előételektől a desszertekig, kuktáknak és mesterszakácsoknak egyaránt!
Okos ételek: gluténmentes és sokzöldséges falatok. Télen bújtassuk bundába, amit csak lehet! Csirkét, pulykát, halat. Grépfrútos torta könnyű krémmel, sok vitaminnal. Egyszerű, gyors kekszes finomságok sütés nélkül. Csokival, gyümölccsel. Februári menü: Csirkés palócleves gazdagon, Kijevi rántott húsgolyók, Túróhabos kráterszelet. Farsangra: hagyományos főfogások. Disznótorból jön a hurka. Főzzünk kocsonyát! A legjobb zöldségek – amikor kevés a friss. Halak a dobozból. Körtés édes kedvencek. Felvidít a banán. Gyógyító citrusfélék. Miért jó a szemi vegetáriánus étrend? Kevesebb hús, több zöldség.