Kiskegyed Konyhája – Igazi társ a főzésben!
Az olvasók legkedveltebb gasztronómiai magazinja, hiszen mindig az adott évszaknak és szezonnak megfelelő receptekkel jelentkezik. A lap szerkesztői kipróbálják az újdonságokat, és praktikus tanácsokat is adnak olvasóinak! 80-100 receptet mutatunk be lapszámonként, menüajánlatot, minden étkezési helyzetre, legyen szó a családról, vendégvárásról vagy romantikus vacsoráról. Megismerheti a legújabb technikai eszközöket, dekorációs ötleteket meríthet, illetve gyűjtheti a recepteket a receptgyűjtő segítségével. Szezonális tippeket adunk az étkezés, a szépítés, a diéták területén belül, betekintést nyújt a lap a nemzetközi konyhák világába. Receptek az előételektől a desszertekig, kuktáknak és mesterszakácsoknak egyaránt!
Hűvös őszi napokra: zöldséges raguk, rizses egytálak. Nyerő páros: gombafélék tésztával. Túl a daragaluskán: gombócot a levesbe! Fitt-ebéd: 600 KCAL ALATT. A nagyi receptfüzetében találtuk: Isteni almások. Menü: Húsimádók hétvégéje. Lila mellé vöröset, zöldet: A sokféle hagyma lényege, hogy mindnek kicsit más az íze. Birs: a késő ősz különlegessége. Magba zárt érték: a teljes kiőrlésű gabona! Kifutóban a paprika és a paradicsom. Mik azok az élelmiszeradalékanyagok?