Kiskegyed Konyhája – Igazi társ a főzésben!
Az olvasók legkedveltebb gasztronómiai magazinja, hiszen mindig az adott évszaknak és szezonnak megfelelő receptekkel jelentkezik. A lap szerkesztői kipróbálják az újdonságokat, és praktikus tanácsokat is adnak olvasóinak! 80-100 receptet mutatunk be lapszámonként, menüajánlatot, minden étkezési helyzetre, legyen szó a családról, vendégvárásról vagy romantikus vacsoráról. Megismerheti a legújabb technikai eszközöket, dekorációs ötleteket meríthet, illetve gyűjtheti a recepteket a receptgyűjtő segítségével. Szezonális tippeket adunk az étkezés, a szépítés, a diéták területén belül, betekintést nyújt a lap a nemzetközi konyhák világába. Receptek az előételektől a desszertekig, kuktáknak és mesterszakácsoknak egyaránt!
Aprósütiktől a tortáig. Decemberi menü: Az ünnepi asztalra ajánljuk: 1. Kapros lazacleves fenyőkenyérrel, 2. Töltött hal baconös burgonyával, sült fokhagymás tejföllel, 3. Kacsamell diós-kéksajtos sült körtével, vörös áfonyás rizzsel, 4. Camembert-torony bogyós lekvárral, 5. Túróhabos diós szelet. Pont egy ponty – de kicsit másképp. Jöhetnek a szárnyasok is! Savanyú káposzta ünnepre és utána. A legjobb sütemények sok pudinggal. Édes ünnepnapok még édesebben! Igyunk sok turmixot! Ötletek a fa alá. Szilveszteri bulihoz: Variációk virslire. Sós falatok – hidegen, melegen. BÚÉK-PARTI: lencse nélkül soha! Édesség kalóriaszegényen? Az új év elején: visszafogottabban! Krumplival, spórolósan.