Kiskegyed Konyhája – Igazi társ a főzésben!
Az olvasók legkedveltebb gasztronómiai magazinja, hiszen mindig az adott évszaknak és szezonnak megfelelő receptekkel jelentkezik. A lap szerkesztői kipróbálják az újdonságokat, és praktikus tanácsokat is adnak olvasóinak! 80-100 receptet mutatunk be lapszámonként, menüajánlatot, minden étkezési helyzetre, legyen szó a családról, vendégvárásról vagy romantikus vacsoráról. Megismerheti a legújabb technikai eszközöket, dekorációs ötleteket meríthet, illetve gyűjtheti a recepteket a receptgyűjtő segítségével. Szezonális tippeket adunk az étkezés, a szépítés, a diéták területén belül, betekintést nyújt a lap a nemzetközi konyhák világába. Receptek az előételektől a desszertekig, kuktáknak és mesterszakácsoknak egyaránt!
Túrós, ricottás finomságok: flamingószelet, kekszes tiramisu, ricottatorta. Számtalan gyógyhatás: a méz titka. Aranygaluska pezsgővel, diótorta karamellel, öntettel isteni. Novemberi menü: Tárkonyos libaraguleves maceszgombóccal. Almás pirított csirkemáj sütőtökös-pórés rizzsel. Betyár szelet sült paradicsomos, brokkolis salátával. Zöldbabos gombapaprikás kapros nokedlival. Mákos-barackos torony. Márton-napi libabuli. Körte: körethez, egytálhoz. Sütőtök: levestől a desszertig. Tészta: mindig jöhet! Egy kis dióelőzetes. Kacsának a máját is. Almába töltve, sütőben sütve. Szalonna? Miért is ne. Napközbeni falatok, avagy a kisétkezések titka. Vacsorára: kevesebb kalóriával.