Széchenyi 2020, befektetés a jövőbe

Mesebolygó Lapozgató - 2022 02 szám (nyár)

Mesebolygó Lapozgató - 2022 02 szám (nyár)

Kiadó: Titi Hajnalka

A kiadvány bemutatása

Irodalmi, foglalkoztató és ismeretterjesztő  magazin. 3-11 éves gyerekeknek, és mesekedvelő felnőtteknek.

Az aktuális szám tartalmából

Megérkezett a nyár, megjelent a Mesebolygó Lapozgató legfrissebb száma, tele mesékkel, versekkel, fejtörőkkel és érdekes ismeretterjesztő cikekkel.

Többek között megismerkedhetsz Julikával, a július tündérrel, megtudhatod mi mindennel foglalkozik, hogy csodás júliust varázsoljon nekünk. Mesélek Médiről, a macskás lányról, akinek a lelkesedése mindenkit magával ragad és eléri, hogy egy igazi állatmenhelyet hozzanak létre az elárvult cicáknak és kutyáknak. Ellátogatunk Aprófalvára, a boldogságos csigához, elmesélem minek köszönheti ezt a különleges nevet, a mese végére te is megtanulhatod, hogyan érheted el, hogy mindig jól érezd magad és boldogságos légy!

Ki ne ismerné a Szépség és a Szörnyeteg történetét? Ha szereted ezt a varázslatos, romantikus történetet, olvasd el az én feldolgozásomat, egy verses mese formájában, bízom benne, hogy elnyeri a tetszésedet. Más népek meséi rovatomban egy kínai népmesét hoztam, amely a kutya- macska barátság miértjét fontolgatja. Egy újabb verses mesében, orosz népmese feldolgozást olvashatsz, melynek az eredeti címe Teremok. Én „ A kis kunyhó” címet adtam neki.

Vendégváró rovatomban bemutatkozik Pete Margit író, költő, öt nagyszerű versikével, amely garantáltan meghozza a gyerekek kedvét, akár a rajzoláshoz is.

Állati hősök címmel olyan állatokról írok, akik nagyszerű tetteikkel kiérdemelték a HŐS jelzőt.  

Kata egy harmadikos kislány, aki megkapja élete első rossz jegyét. Egy világ omlik össze benne és nagyon fél elmondani a szüleinek... Ebből a kedves kis meséből megtudhatod, miért nem érdemes rágódni a rosszul sikerült dolgokon.

Mesélek olyan különleges kutyákról akiket detektáló kutyáknak hívnak, ők azok akik segítenek a rendőrségnek és nyomoznak mindenfélék után. Bemutatom az első 6 legjobb nyomkövető kutyát, és ezek közül azokat is, akiket a leginkább ajánlanak gyerekek mellé házikedvencnek.

Megismerhetitek Chasert a border collie- t, aki 1000 emberi szót ismer!

Erről és még sokminden másról olvashatsz, 101 oldalon keresztül, a Mesebolygó Lapozgató Nyári számában. Várlak szeretettel!

Megosztás



Vásárlás, ajándékozás

A lapszám megvásárlása
1270 Ft
Éves előfizetés (2024-04-25 - 2025-04-25)
4060 Ft

További lapszámok

Tovább a következő kiadvány összes lapszámára: Mesebolygó Lapozgató

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

Helma, Az innovatív könyvek világa

Helma, Az innovatív könyvek világa

Weboldal: helma.hu

Made by FortuNet