Széchenyi 2020, befektetés a jövőbe

Mesebolygó Lapozgató - 2022 01 szám (tavasz)

Mesebolygó Lapozgató - 2022 01 szám (tavasz)

Kiadó: Titi Hajnalka

A kiadvány bemutatása

Irodalmi, foglalkoztató és ismeretterjesztő  magazin. 3-11 éves gyerekeknek, és mesekedvelő felnőtteknek.

Az aktuális szám tartalmából

  Megérkezett a tavasz, újra itt a Mesebolygó Lapozgató, amelyben a saját írásaim mellett, bemutatok néhány mesét, más népektől, illetve a régmúltból is. Természetesen most sem maradnak el a mesekvízek, amelyekben próbára teheted a szövegértésedet, továbbá törheted a fejed a találós kérdéseken, barangolhatsz játéklabirintusban és még békát is ugráltathatsz, vonalkövető gyakorlás közben.

  Két új rovattal bővült a lapozgató kínálata, az elsőben megismerkedhetsz Médeával Bihardiószegről, aki egyedi recepteket ajánl, azoknak a kisfiúknak és kislányoknak, akik szívesen kipróbálnák magukat a konyhában, természetesen kizárólag, szülői felügyelet mellett. A második rovatban olyan írókat mutatok be, akik ugyancsak nagy örömmel írnak gyerekeknek. Az aktuális számban, Szabó Ágnes Csibe mutatkozik be, három mókás versikével, aki imádja az állatokat és nagyszerű keresztanyja, egy különleges fiúcskának, akinek a neve Donát.

De, hogy miről is olvashatsz tőlem?

Mesélek egy tündéri katica és hóvirág barátságáról, amit egy orosz mese ihletett, egy kedves anyák napi versikét is találsz, amit akár meg is tanulhatsz anyák napjára, hogy elszavald. Betekintést nyerhetsz, a most készülő színezős mesekönyvembe, aminek az a különlegessége, hogy minden egyes meséhez, mellékelem az illusztráció kiszínezhető változatát, hogy kedvedre kifesthesd azokat!

Ízelítőnek, máris három mesét olvashatsz belőle a lapozgatóban.

Megismerheted a gőgös nyuszi történetét, aki nagyon megbánta, amiért megbántotta az anyukáját, találsz két új verset a húsvétról, egy verses mesét a varázshattyúról ( Andrew Lang meséjének feldolgozása), egy újabb versikém arról mesél, hogyan fogadják a tavaszt az erdőben. Kivételesen, a felnőtteknek is hoztam egy mesét Esélyről, amely valódi tanulsággal szolgál, végül beleolvashatsz a nemrég megjelent hangoskönyvembe, amelynek címe: Marci és a Hétmérföldes csodacipő.

Ismeretterjesztő cikkeimben, elképesztő rekordokat olvashatsz a békákról, számtalan érdekes dolgot megtudhatsz a flamingókról, és megismerkedhetsz egy különleges állattal: a kancsillal, akiről két mókás mesét is hoztam, egy igen távoli országból, nevezetesen Indiából.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, várlak szeretettel!

Megosztás



Vásárlás, ajándékozás

A lapszám megvásárlása
1270 Ft
Éves előfizetés (2024-04-25 - 2025-04-25)
4060 Ft

További lapszámok

Tovább a következő kiadvány összes lapszámára: Mesebolygó Lapozgató

További oldalaink

ALKO-SOFT Nonprofit Bt.

ALKO-SOFT Nonprofit Bt. - segédeszközök, IT szolgáltatások

Weboldal: alkosoft.hu

Helma, Az innovatív könyvek világa

Helma, Az innovatív könyvek világa

Weboldal: helma.hu

Made by FortuNet