Kiskegyed Konyhája – Igazi társ a főzésben!
Az olvasók legkedveltebb gasztronómiai magazinja, hiszen mindig az adott évszaknak és szezonnak megfelelő receptekkel jelentkezik. A lap szerkesztői kipróbálják az újdonságokat, és praktikus tanácsokat is adnak olvasóinak! 80-100 receptet mutatunk be lapszámonként, menüajánlatot, minden étkezési helyzetre, legyen szó a családról, vendégvárásról vagy romantikus vacsoráról. Megismerheti a legújabb technikai eszközöket, dekorációs ötleteket meríthet, illetve gyűjtheti a recepteket a receptgyűjtő segítségével. Szezonális tippeket adunk az étkezés, a szépítés, a diéták területén belül, betekintést nyújt a lap a nemzetközi konyhák világába. Receptek az előételektől a desszertekig, kuktáknak és mesterszakácsoknak egyaránt!
Az ősz zöldségei: csicsóka, padlizsán, lila káposzta. Gluténérzékenyeknek is legyen otthon csicsóka kukoricadara. Kezdődik a tanítás: gyors egytálak, házi péksütik. Dobjuk fel fügével! Nagyon egyszerű, mutatós és egészséges. Egyszerű szőlős édességek. Remek szőlős vendégváró falatok. Savanyú és édes: ez a chutney. Húsok helye az egészséges étrendben. Fehér húsok előnyben!