Kiskegyed Konyhája – Igazi társ a főzésben!
Az olvasók legkedveltebb gasztronómiai magazinja, hiszen mindig az adott évszaknak és szezonnak megfelelő receptekkel jelentkezik. A lap szerkesztői kipróbálják az újdonságokat, és praktikus tanácsokat is adnak olvasóinak! 80-100 receptet mutatunk be lapszámonként, menüajánlatot, minden étkezési helyzetre, legyen szó a családról, vendégvárásról vagy romantikus vacsoráról. Megismerheti a legújabb technikai eszközöket, dekorációs ötleteket meríthet, illetve gyűjtheti a recepteket a receptgyűjtő segítségével. Szezonális tippeket adunk az étkezés, a szépítés, a diéták területén belül, betekintést nyújt a lap a nemzetközi konyhák világába. Receptek az előételektől a desszertekig, kuktáknak és mesterszakácsoknak egyaránt!
Alakbarát, de laktató: rábeszéljük a cukkinira. Hűvösebb napokra: Tésztás rakottasok. Barátok ötletei: nem csak magában jó a lecsó. Fagyi, parfé, szörbet az otthoni fagyasztóból: csináljuk házilag! Szeretjük szederrel, szilvával. Gyümölcsös vendégvárók. Ha kinn kánikula van: könnyítsünk az ebéden! Kukoricás kínálat. Desszertek a grillrácsról. Uzsonnatáskába valók! A búza és vetélytársai. Könnyű krémes kedvencek. Gyógyír a konyhából. Tej, tejtermékek és a kalcium. Joghurt: levestől a desszertig.